давай вже краще про погоду...

Марта Лейцюсь
і кожного вечора ми дістаємось дна
і кожної ночі нам просто бракує слів... друже,
хотілось б сказати, що мало кохання й вина,
натомість, багато людей, яким просто байдуже

нездійсненна мрія залишиться в старому списку
крізь роки пронесемо витримку і мудрість й натягнуту усмішку.
я на майбутнє вам залишу записку...
5 пунктів: як жити вперемішку.

всіх завжди чекала люта зима,
похмурий настрій і незгоди.
ця історія застаріла, давно не та.
давай вже краще про погоду?

М.Л.