Голос

Натали Игнатенко
Твій голос - особливий!
Торкається глибин сердець людських
І сила,що витягне з руїн
Звучить у нім мов пісня,
Що пробуджає дух
Відчути світ наскрізь весь і кожен запах,звук…
Ти підбираєш живо
Все струнами душі,
Немов в тобі ожило сто сотень голосів!
Ти намагався щосили достукатися до тих,
Що правду голосили,
І розправлявши крила,
Які тебе тягнули на подвиг чи на гріх
Ти відступав від всіх.

Вони тебе не чули,
Чи може позабули,
Що правду на гроші
Міняють ті ,що тілом
Погрузли у брехні
Та маскою фальшивою
Увінчені їх дні.
 Але ти не зломався,
Продовжуючи путь,
Нехай не раз спідкався,
Та знай тебе ведуть!