Клич

Корвус Рей
Прамяні сонека патрапяць праз акно,
Знайдуць у маім прыціхлым сэрцы водгук.
Таемны кліч, смугой ахінутых дарог,
Павабіць у далеч, да месяца і зорак.

І я пайду, бо моцны гэты кліч...
Дадам да неба зорачку адну.
Ты ноччу тыя зоркі пераліч
Знайдзі мяне, і я цябе знайду.