А панi самотня так хоче уваги i квiтiв

Миклош Форма
А пані самотня так хоче уваги і квітів...
І хоче почути забуті звичайні слова.
Про те, що кохана, про те, що єдина на світі.
Їй хочеться квітів та слів і не раз, і не два...

Уваги і квітів так хоче і пані кохана,
Яка вже зустріла кохання і щастя своє.
Вона не відмовить словам і букетам на ранок.
На квітку і слово завжди в неї усмішка є.

Потрібно нести їм букети, слова говорити.
Самотнім жінкам і коханим – на день разів сто...
А пані заміжня так хоче уваги і квітів,
Як, може, букетів та слів і не хоче ніхто...