Теплый кофе

Маха Иванова
“Silly jokes.
Ringing laughter.
Warm coffees.
Your hand in mine.
Undying madness in our silence.
Rawness in our smiles.
You.

What more can I ever ask for?”

Lukas W. // You, you, you. (via somepiecesofmyheartandsoul)
                (via undermyseashells)

Глупые шутки.
Звонкий смех.
Теплый  кофе.
Твоя рука в моей.
Вечное безумие в нашей тишине.
Болезненность в наших улыбках.
ТЫ.

О чем же еще я могу попросить?