Сонце наше

Валенсия-Велиция
Сонце наше! Мужній! Милий!
                З днем народження тебе!
Дзвони в небі задзвонили,
                Раде небо голубе,

Що на світ такий зявився,
                Добрий, лагідний, ясний -
Наш Евгенко гарний, щирий,
                Та безмежно дорогий!

Всі тебе ми дуже любим,
                І бажаємо добра,
Щоб здоровий був ти, молим -
                Бог беріг тебе щодня!

Щоби доленька прекрасна,
                Довгий -довгий вік - ріка...
А життя було як казка,
                Зірка в небі щоб ясна!