Ти захопив моi думки...

Фэйри Тэйл
Ти захопив мої думки.
В полоні ніжності і ночі
Я знов пишу тобі вірші
Про наймиліші в світі очі.

Ти відродив мою любов,
Яка здавалось вже померла,
І я кохаю знов і знов,
І знову вірю в нездійсненне.

20.10.16