Так хочеться

Мария Черешнёвская
Так хочеться десь усамітнитись.
Серед лісів, серед зірок.
Самій, без цілого світу залишитись,
Щоб написати один лиш рядок.

Так хочеться десь утекти,
Де ніхто тебе не знайде.
Де в думки приходять рядки,
Де відчуєш життя молоде.

Я так давно природи доторкалась,
А це колись було так легко...
Блокнот і ручка. Плед. Зібралась.
Помандрувала десь далеко.

А зараз - все немає часу.
Я як колись давно вже не щаслива.
Сиджу на кухні: каструля, суп і масло,
А за вікном періщить злива.

Mary Ch. 13/10/2016