Щастя

Мария Черешнёвская
Творець свого щастя—людина.
Із цим кожен може погодитись.
Для когось те щастя—родина,
Проте, думки можуть розходитись.

Щастя—це вміння любити.
Любити життя, любити людей.
Життя своє гідно прожити,
Яке наповнить безліч ідей.

Щастя—це бути гордим,
Що ти чогось вартий в цьому житті.
Скористатися шансом кожним.
І нехай ці моєливості будуть легкі.

Mary Ch. 05/09/2016