Вiд тебе я нiчого вже не хочу

Мария Черешнёвская
Від тебе я нічого вже не хочу -
Ні подарунків, ні псевдопочуттів.
Хоч про любов постійно ти торочиш,
Якби любив - ударити б не смів.

Не хочу поцілунків і турботи.
Печуть пекельно рани на душі.
Тобі лиш - словом уколоти,
Та ти забув, що ми давно уже чужі.

Mary Ch. 13/10/2016