Весна

Алла Мисяк
Весна – це сонечко , це квіти .
Весна - це наші любі діти ,
Весна – це свято йде до хати ,
Це посміхнулась рідна мати.
Весна – це з неба журавлі
Крилом торкнулися землі.
Це сівачі із ранку в полі,
А в небі світлім ясні зорі.
Весна – це проліски у лісі ,
Гніздечко ластівки при стрісі.
Весна – це ніжний вітерець ,
що лине прямо до сердець.
Весні радіє все живе ,
Радіє і старе , й мале.
Весна – це милість Божа , Паска.
Весна – це неймовірна казка.

7 березня 2016р.