Повернись...

Марина Белобров
Скільки очі плачуть, а серце сумує
І ніхто не бачить, болі не вгамує,
Як кохання гине не розквітнув зовсім,
Серце сколихнуло, наступила осінь...
Почуття усохші листям опадають
І вітри холодні в душу навівають
І сліди твої, як рани кровоточать
Повернуть назад тебе я дуже хочу...

ПРИСПІВ:

Повернись, я благаю повернись
У житті моїм назавжди залишись,
Хай у серце повернеться знову любов,
Відіграй у моїм житті головну роль...

Скільки раз я говорю сама собі,
Буде все чудово тільки підожди,
Сплине час і встане все по своїм місцям,
Повернешся ти і більше нікому не віддам...
Знову очі плачуть і серце болить
Натянулась струна душі і бринить,
Ще трішки і розірветься вона
І на останок залишиться скалічена душа...