***

Дарина Скребець
Просто іноді, так трапляється
Не сумуй, перетерпи.
Просто мрії не всі збуваються,
Але мріяти треба завжди.

Не здавайся, це є лиш початок,
Треба рухатись тільки вперед.
Не буває життя без крапок,
Де падіння там буде і злет.

Кожен може поплутати шлях
І ступити на іншу стежину.
Та не варто все віяти в прах,
Виходу нема лиш з домовини.

Так буває, буває, буває
Повторю я мільйони це раз.
Бо життя із душі виринає
І кидає по крайностях нас.

Просто іноді, так трапляється
Не сумуй, перетерпи.
Просто мрії не всі збуваються,
Але мріяти треба завжди.

  24жовтня 2016р.