Поза проектом

Сергий Труш
Поза "ПРОЕКТОМ" (не для сексу)
Людство на деякий час розділиться: будуть ті, що у Проекті та ті, що поза ним.
                Сергій Труш (автор Проекту "Стара Груша")

Всіх на планеті знати - неможливо!
Як полічити всі піщинки в океані?
Я стукаю у двері тихо й терпеливо, -
У мегаполісі дверей.  - Пани та пані:
Ідея допомоги не нова, хоча й красива,
Що ти віддав - твоє на вік, безповоротно...
Любов до інших - диво! Та з якого дива
Змінити щось в собі потрібно?  Безтурботне
Життя - де діамант та серце - твердий камінь,
Крізь нього лише світло - в спектр дивний ...
Кінець молитві, - але не життю... всесильне "А'мінь"
Як дзвін скликає до Проекту.   ...мирний,
А ще - він дасть натхнення щоб творити:
Мистецтва неповторність у шедеврах,
Заради творчості та мецинатства варто жити,
Любов відчути, як звучить у струнах-нервах.

Щоб всі, немов сім'я, жили' в Проекті,
Який мистецтвом обєднає  і, - зігріє душу!
Смакуйте та чиніть у спонсорськім ефекті...
 Лише для молодих  фотоновела "Стара Груша"! 

Поет ХХ сторіччя   24 жовтня 2016 року  с. Торгановичі