Закохуюсь

Юлианна Бранивицкая
Все те, що зараз в середині мене
бушує феєричними іскрами,
вимагаючи, та хочечи тільки тебе.
Почуття переповнюють.
Феєрверки, один за одним вибухаючи наповнюють цими різнобарвними іскорками душу.

Закохуюсь...