навчи

Москаленко Анастасия
Навчи мене бути такою , як ти.
Повідай мені, як воно - бути тобою.
Ну говори, чого ти мовчиш?!
Не хочеш щоб була такою черствою??

Розкажи як правильно плювати у душу?
Як сипати перець на болючі рани?
Я не хочу бути такою, я мушу!
Я не залишу це просто безкарним.

Навчи мене підкоряти серце,
Кидати слова на вітер і залишати на самоті.
А потім ,серед ночі відкривати дверці
І як завжди: та вибач, я образить не хотів.

Навчиш?
Ну не мовчи, з тобою розмовляю!
Навчи, шоб легше стало мені жити.
І я тебе навчу, я обіцяю
Цінувати , поважати і любити.