Ты мой боль вечаровы

Мария Ючкович
Ты -- мой боль вечаровы.
Дакараю* сябе,
А ўсе лепшыя* словы --
Для цябе, для цябе.

Ты -- нялёгкае шчасце.
Прызнаюся сабе,
Што магла б я прапасці
Без цябе, без цябе.

З табой гора -- не гора.
І дзіўлюся* з сябе:
Як жыла яшчэ ўчора
Без цябе, без цябе.

Ты -- пяшчотная* песня,
Неба ў зорным сяйве*.
І душа уваскрэсне
Для цябе, для цябе.

              дакараю -- укоряю
              лепшыя -- лучшие
              дзівіцца -- удивляться
              пяшчотная -- нежная
              у зорным сяйве -- в звёздном сиянии