Язмыш биргэн сынау - кабул итэм

Ямалеев Марс
               

Тормышыма"кара эчле бэндэ",кара гэйбэт "салды" киртэлэп,
Юлларымны, изге  эшлэремне,  туктатырга телэп, кискэлэп.
Язмыш биргэн сынау - кабул итэм.  Агартсада бераз чэчлэрне.
«Кара ялган» уз эшен башкарды, туктатырга телэп эшлэрне.
 
Ялганга уч  итеп  -  елмаямын ,  кузлэргэ  тулсада яшьлэрем.
Кун,елемнэн соенэм, куанам , барып  чыккан чакта  эшлэрем.
Рэхмэтле мин  Сезгэ,  чын дусларым ,авыр чакта бергэ булганга!
Авыр вакытларда ышаныч биреп,  ярдэм кулын мин,а  сузганга!

«Кара коннэрне» кояш яктыртып, ишегемэ «шакыр» бэхетлэр.
Изге эшлэр дореслеккэ чыгып ,«томанда» югалыр  гэйбэтлэр.
Авырлыкка тузэм! Кочле  булам ! Бирелмэем  хэм  мин сынмаем!
Дореслек  жи,нэр  дип яманлыкны, кунелемдэдэ омет озмэем !
25.10.2016г.