На твiй День народження

Вячеслав Романовський
    
                Аллі
…А ранок і прозорий, і студен,
І хризантемно-сяючий, бо – свято!
Це твій жовтневий двадцять шостий день
Заходить радо в нашу щедру хату.

Цвіте у ній і врода, і любов
Між книг, картин, пісенного причалу.
І гук степів, і голоси дібров
Вітально звідусюди зазвучали.

Моя ласкавко, літ моїх весна,
У дивовижі доброти і ласки
Купаюся, як у солодких снах
Із наших мрій і сонячної казки.

Тебе голублю, ніжну, молоду –
Такою лиш усі ці роки знаю
У приязні, довірі, у ладу…
Вітаю, рідна, з Днем твоїм вітаю!