разве можно

Альбатрос 99
;з елiне ;ашы; болма;ан, ;ашы;тыгын жаратпас. Ана сутiн ба;алама;ан кісілікке жар;м;с.
/А;с;;;ар/

Оз елiне гашык болмаган, гашыктыгын жаратпас. Ана сутiн багаламаган кісілікке жарамас.

Не возлюбивший мать Отчизну воспарится разве любовью истинной.
Чаянья матери не оправдавший разве станет человеком стоящим.
/Альбатрос/