Зарядитися теплом

Оксана Майданська
Погляну я на цю картину,               
І заряджусь теплом на цілу зиму.
Її чудовим природним видом,
Цим літечком привітним і красивим.

Дзвінкою нашою карпатською водою,
Високою духмяною травою,
Здоровими цілющими шишками,
Й квітучими гірськими стежечками.

        2013р.    Oksana Mosoruk    

         Фото: Ворохта - Карпати