спогад про Крим взимку

Александр Ярошевский
існування в просторах відкритих
синій далині де жиє вітер
що куйовдить пасма морем сивим
в гори б'ється та ляга долинам
виспівати грізну колискову
вивити нестерпну древню мову
лютим місяцем і в місячному сяйві
висвідчитись
тихим
помагайбі