Принц

Дар Апрель
Кожному, хто торкнеться моєї душі,
я дам екземпляр «Маленького принца».
Чи відповіси ти за мене?

Бо в мене за кризою криза,
і крига в очах і в серці,
як казала моя Королева.

Я шукав собі Лева,
котрий
знайде мені інший світ,
найчудовішу казку,
безсмертя.

 Я би міг себе зжерти,
а ті не помітиш
за рудим і пухнастим хутром,
за яким я ховаю відмітини
від зубів.

Я зумів
знайти тебе, мій маленький.
Та скажи мені –
прочитай –
чи ти здатен
відповідати?

Бо я твій найвірніший лис.
І не шкода, що ти не принц.