В льна ос нь

Маричка Мрийныця
Ще одна осінь вільна
Життя барвами бавить...
Новини з війни - стабільно
Напруга й тарифи зростають.
А ми з тобою крокуємо
Крізь будні буремні разом...
Працюєм, кохаєм, надіємось
Що станем щасливі з часом.

А небо безмежне дощами
Малює на вікнах водоспад
Ми марно на диво чекали
Не повернути нічого назад.

Непомітно і швидко діти
Стають так рано дорослі
А ми й не встигли зрозуміти
Куди так поспішає осінь...
Ми так часто у смуток пірнали
У побуті марно губились.
На неважливе себе витрачали
Свободи і щастя ще не напились...

А небо бемежне дощами
Малює на вікнах водоспад
Ми завжди на диво чекали
Не повернути нічого назад.
То ж не варто час марнувати
Майбутнє то таємниця
Не треба хто винен шукати
Що миті наповнюй серця скарбницю