ДНС

Василий Базилевич
Вітаєм з днем народження,
Із щастям будь погоджений,
Здоров’я моці до ста літ,
Щоби кохалося, як слід!
Достатку в місті і в селі,
Хай мир царює на Землі,
І ще, щоб Богом нам дано:
Не раз у чарці бачить дно!

                15. 10. 2016.