Ось i я

Сергей Пикарось
Впаду на ліжко, звільнюсь від одеж,
І знову повторю Твоє ім'я.
Я так чекаю довго, Ти не йдеш,
Ну де ж Ти, де ж,
Любов моя?

Так, важко прокидатися, авжеж.
І стигне в жилах кров, як не моя.
Спросоння закричу: "Ну де ж Ти, де ж?"
А ти в кімнату мокра увійдеш:
"А ось і я!"