Слънчевo листo

Борис Калинов
Колко много
може
да разкаже
едно есенно
листо?!
За Пролетното
Слънце-раждане…
За болките на
старото
дърво.
И още…
За усмивката
на някое
дете,
в което
Любовта
преражда се.
Слънчевo
листo
донася с радост
в къщи…
Това е То!!!

Странник

Фото- Интернет