смужками снiв

Геннадий Тычина
смужками
       снів,
          лабіринтами -
                SVETA)))
зебра
     повітря
           і волосся -
              принадність вітру ...
сіллю
     Чорного
         по Дніпру
              сльозинкою першого снігу ...



пер. на рус:
полосками
       снов,
          лабиринтами -
                SVETA)))
зебра
     воздуха
           и волос -
              прелесть ветра...
солью
     Черного
         по Днепру
              слезинкой первого снега...
      




     29.10.2016