Пророцтво

Натали Игнатенко
Клеймом під епітелієм,

В свідомості-

Артеріях

Лабіальними ідеями,

Проникаючи бактерією,

Вірусом у генія...

У скроні немов опієм

Руйнуючи Витоки,

Русла думок глибокі

Сумніви Пусті , поодинокі

Виливаєшся у натовпи Пророком

Стріляють-лови слово оком

Із кожним подихом і кроком

Розквітнуть з вуст твоїх осоки
     Присвячено Юрію Вітюку