Nergiz gulum

Курбанова Наргиз Нара
NERGIZ - sari chicheyim,
Celb edir her lecheyin,
Serxoshlu etir sachir
Nesheli yarpaglarin.

Xosh etrin ovsunlayir,
Urekleri zept edir,
Gune benzer gullerin,
Konulleri oxshayir.

Senin etrini duyan
Serxosh teleye dusher
Gozel xeyala dalib,
Shirin yuxuya uyar.

Ovsunlu gulum NERGIZ,
Arzularin dosh, yanlish,
Senin xosh terevetin,
Shirin zeherdir yalniz...