Щастя

Маргарита Золотарь
А мені для щастя тільки ти,
Легкий твій подих лягає на вуста
В моєму серці ти віднайшов замки,
І погляд промовляє:"це вона".

Долоні обіймають ніжно,
З очей скотилася сльоза,
Я покохала - неймовірно!
З тобою щастя віднайшла.

І слів отих не підібрати,
Щоб висловити почуття,
Хоч пеленала мене мати
Та я в тобі знайшла життя