Зеленi круки

Владимир Евтушенко
      ЗЕЛЕНІ КРУКИ.

А я собі живу у Зеленім Яру.
То ти собі не знаєш, як стрів я зорю.
А я сьогодні встав не з тієї руки.
Очі – як в бика, регочуть всі круки.

Я швидко, стежками, пішов на ставок,
А за комишами стрів голих дівок.
Вони мене позвали, та зняли портки…
У нас, в Зеленім Ярі, ще добрі парубки!

А вода в ставкові – парнеє молоко,
Похмілля, за звичаю,зняло як рукою.
Русалки танцювали на плоті зі мною…
Я знову, вибачаюсь, пішов у запой!

Йой, йой, йой, йой!