глава 5

Лайт 13
 З ними так  було цікаво та весело. Дівчатка  разом сиділи в бібліотеці  готували реферати, потім ходили на чай до буфету, на щастя, був гарний колектив.
 Коли здавали заліки чи екзамени, то всі допомагали. Були і вечірки, і концерти з хором, але Ася часто сумувала за рідними, за  коханим. Коли  закінчувалися пари, дівчинка  вже з речами летіла до вокзалу, і думками вже була в обіймах мами тата, та Романа.
Гуляючи, закохані мріяли про те, як вони будуть жити разом, як відсвяткують весілля, адже одне весілля  вже таки відбулося! Оскар та Шеллі  так полюбилися, що Шеллі вже  виховувала  кумедних  лабрадорчиків. Це було таке щастя, дивитися, як вони теж радіють такій події, і вже самі виховують своє потомство.Оскар,як татко, захищав своїх малюків, і вчив як потрібно жити.