Алкоголiку

Василий Дубина
Алкоголізм, це бич суспільства,
Ось перед вами герой дня:
Пригод шукає, а чи дійства,
В багнюці лазить мов свиня.
Уже цироз схопив печінку,
Це його сенс і бариші,
Життя міняють на горілку
Оці прокляті алкаші!
Усіх навкруги непокоять
Суспільства нашого ізгої.

Пропив любов, пропив сім'ю,
І честь пропив він і получку,
Квартиру вже пропив свою,
І сам уже дійшов "до ручки".
Бомжує, смітник копирсає,
В очах вже "білочки" стрибають.
Настав і нам терпінню час:
- Коли ж ми здихаємось вас?!

     31.10.2016р. 09:42.