2014

Александр Ярошевский
тяглість
небезпечна й непрозора
біло-чорна
як зимове море
чорне
і таке побіжне
в пастці пастка
чорний бог у шкіряній шинелі
вмре
в білому вогні
логічно і зненацька.

зомбі-апокаліпсіс малий
в чорній глибині
крізь сніжність вій

музика

жахіття простоти

зволікай

це не вони
це - ти.