Зимний вечер

Рина Лесновская
В небі темнесенько.
Місяць жовтесенький
Світеть в віконце
Світлий промінчик.
А я сиджу
Біля віконця
І мрію:
Про засніжені поля,
Про затишний дім
Біля річки,
І про мати-батьківщину;
І про рідну ту калину,
Що росте у полі,
Поруч зі струмком.
І помріям я недовго...
Потім встав,
Подумав трохи про своє.
І подивившись на небо.
Встав і пішов в кімнату.