Love, do not disappear!

Алла Польская
LOVE, DO NOT DISAPPEAR!
 

My love - one in the whole world!
My Star - keep burning, don't ever go out!
You are the God of love! No need to say more!
Don't go away. Protect your love!


29-10-2016

                ***
AP (the original version – ru)