Декларантам

Сергей Заграбайло
Дивіться виродки і суки!
На цих знедолених дітей,
На цих бійців, на їхні муки.
Чи ви не маєте очей?
Чи ви за стосами готівки,
За парканАми, для жираф,
Відгородилися настільки,
Що втратили усякий страх?
Совість давно покрита мохом.
Шахрайство, хабарі і блуд.
Та от біда, уже потроху,
Втрачаєте здоровий глузд.
А там прийде шизофренія,
Неврастенія і психоз.
Не допоможе ні месія,
Ні, в хабарах, гниюче МОЗ.
Усе піде, як дощ у ринву,
Все богу віддасте в ломбард
І ту "зажату" хворим гривню,
І той захований мільярд
Може згадають вас нащадки,
Та тільки як гіркий полин,
Безцеремонно, безпощадно,
Нетихим словом, словом злим!