Preaiubitilor copiilor mei

Галина Чиореску
Cind bate vintul afara
Si cerul e-ntunecat
De dimineata pin-seara
la voi ma gindesc ne-ncetat.


Cu gindul la voi veata mea-i mai usoara,
Cu gindul la voi izbutesc orice greu
Cu gindul la voi inima mea cinta iarasi,
Cu gindul la voi traiesc eu mereu.


Tot ce am mai scump eu in lume
Voi sunteti, bucuria ochilor mei,
Pentru mine sunteti cea mai mare minune,
Scumpii mei, puii mei, dragii mei!!!