Вiйна

Маргарита Золотарь
Ви герої,Ви наше сподівання!!!
Ви наша віра,Ви такі одні,
І скільки ж духу,сили та признання,
Помістилось в тій самій душі...

Ви наше світле небо над землею,
Ви тілом криєте ворожий план,
За це уклін сердечний!!! Та душею
Ми поруч з вами, ми навіки там.

Сказать "спасибі"-це нічого не сказать,
А кожен день молитись-це вже сила,
Але, крім цього,ми не маєм, що вам дать,
Тільки чекати зосталось терпеливо!

І ми чекаємо, адже прийдете всі,
Тут кожен вірує, і кожен знає
Не відговорки це, не прихоті чужі
А кожен українець відчуває!

Ми героїв наших не забудем!
Тих, хто вже поліг за неньку-Україну,
В серцях завжди хранити будем,
Як захищали нашу Батьківщину!!!

І ви знаєте, як серце тьохка?
Коли ТV озвучує слова:
"Сьогодні три лягло у днину",
Пам'ять їм навіки, не вмира...

Як страшно жити, коли таке в країні,
Коли над головою похмурилося небо,
Я знаю точно, я вірю тій надії,
Що буде проклятий, той звіриний нелюд!!!