А нам Любов та Свiтло далi

Катерина Жебровська
Світлої пам’яті БОГОДАРА КОТОРОВИЧА
Вервиці до Містичної Троянди у 16 сонатах
Генріха Ігнаца Франца Бібера (1644-1704)
для скрипки і бассоконтінуо

1.
А нам – Любов та Світло далі
Нести крізь мороки й вогні…
Так проповідують скрижалі…
Є: Світло, темрява і ми…

А нам – освячувати тишу,
В найтонших проявах буття
Розкрити кожному сторінку
Любові – долі й почуття…

А нам – прощатись і прощати
Невідповідність молитвам,
В Любов крізь Світло підійматись
І віддаватися життям…

А нам – возноситися Духом…
Надія, Віра і Любов
І мати їх Софія-мудрість
Духовним живлять нашу кров…

А нам – схилятися у ноги
Дитячим мріям, Смерті, снам,
Благословляючи дороги
Душі, що йде в Любов, як в храм…

А нам – єднати Небо й Землю,
Плекати у Любові цвіт,
Вдихати чистоту смиренну,
До Світла навертати світ…


30.10.2016