Невидимая работа

Екатерина Ковалевская
Ми в світ приходим гарно потрудитись,
Сумлінно працею зростає дух.
Плодами стиглими лише насолодитись,
Щоб поклик до горішнього не вщух.

Веде Архетипічна нас ідея
До звершення, до саморозкриття.
Складають перехрестя й паралелі
Об’ємну мапу нашого Буття.

Наввипередки ми не будем гнати,
Керує Світом істина проста:
Коли у злагоді Отець та Мати,
Дитина кожна в щасті вироста.

Не треба за минулим нам тужити,
А справжнього у серця не віднять!
Достойно прагнемо іти, служить, творити
І, пломеніючи, Епохою зростать.

Ми маєм Ціль високого польоту,
Відкриємо для людства зоресвіт!
Невидима глибинная робота
По краплям проявляється у Світ…