Страхiття Заслiплення Муки

Катерина Жебровська
Світлої пам’яті БОГОДАРА КОТОРОВИЧА
Вервиці до Містичної Троянди у 16 сонатах
Генріха Ігнаца Франца Бібера (1644-1704)
для скрипки і бассоконтінуо

2.
Страхіття… Засліплення… Муки…
Розчахнуте тіло… Кров…
Пелюстки прощань… Поцілунки…
А в серці – лише Любов…

Прокльони… Каміння… І спека…
Горить запечена кров…
Молитви тримаються Неба…
А в серці – лише Любов…

Людина розіп’ята людом…
Зливи напилася кров…
Життя перемішане з брудом…
А в серці – лише Любов…

30.10.2016