Я тебе вiдпускаю Ти знаeш

Катерина Жебровська
Світлої пам’яті БОГОДАРА КОТОРОВИЧА
Вервиці до Містичної Троянди у 16 сонатах
Генріха Ігнаца Франца Бібера (1644-1704)
для скрипки і бассоконтінуо

3.
Я тебе відпускаю… Ти знаєш,
Як співзвучні Любов і Душа…
Легко й звично у Небо злітаєш…
Ти віншуєш на вічне життя…

Я тебе відпускаю… Ти хочеш
Чистоти, що проходить крізь тлін…
Відбувається слово пророче…
Ти підводиш прожите з колін…

Я тебе відпускаю… Ти можеш
Ще триматися… Срібні нитки
У людині озвучують Боже,
Прошивають серця і світи…

Я тебе відпускаю… Ти знаєш
Глибину вознесінь і страждань…
Віддаляєшся, теж відпускаєш…
Є Любов, та немає прощань…

30.10.2016