Улюбленцевi швидкостi

Василий Дубина
Куди оце він поспіша,
Неначе з ланцюга зірвався?
Шарахаються всі,реве автомобіль,
Душею бісу майже запродався.
А може в голові отій лиш хміль?
А потім плачуть: діти, жінка, ненька:
- Так швидко їхав, а несуть...тихенько.

     31.10.2017р. 14:28.