Так починаэться жовтень

Последний Тамплиер
Так починається жовтень -
наче мелодія ніжна,
в тиші ранкових туманів,
у танцях листя неспішних.
Так починається жовтень -
блиском очей твоїх, мила,
усміхом вуст твоїх ніжних,
і твоїм сміхом щасливим.
Так починається щастя -
цвітом тендітним і кволим.
Рветься із серця так радість,
мов птах із клітки на волю.
Так переповнює ніжність,
коли навкруг - ніч і зорі,
коли одне лиш бажання:
довше побути з тобою!
Так починається щастя,
так починається казка,
у якій хочу лишитись,
у котрій прагну зостатись!..
Так починається жовтень,
і так любов пломеніє.
Сон, що раптово здійснився,
знов відродивши надію...
02/10/2016