хто легковажнiший, я а чи снiг?

Тарас Иванов
темніє тихо, але з неба
сніжинки зносять потихеньку
білі ліхтарики,
складають їх
на землю, на дерева,
на ніс собаці
і птахам на спини,
... мені в долоні –
так що навіть
не сила і дивитися
на сяюче це диво
... тому ми мружачись
разом із псом
з долоні всі дарунки неба
позлизали...
пес десь побіг
за снігом
піду і я і спробую іще, які на смак
ліхтарики-сніжинки на деревах
і на парканах
і на котах
...