скнара

Александр Ярошевский
світ
     вибудований недбало
скнара

в відтінках сірого -
                на кольори не стало
відваги й щирості

тинятися межі
              гострих кутів
забутим гостем
тамувати подих
               спів
життя на поспіх
що не варте й слів

скнара