Залиш

Анна Верховцева Арт
Залиш мені свій перший подих
Останнє слово й чорний чай
Твоїх очей. Не треба жодних
гарячих рухів. Пам*ятай
У місті кавових відтінків
Гуляє вітер давніх слів...
І зупиняються піщинки
В годиннику, що загубив...
А руки ці, нестерпно білі
Ховай в кишені і тремти:
Мороз надворі і по шкірі,
Тебе чекають, тож — лети...