Мед

Рина Лесновская
Насолода лісова
Зроблена бджолами.
І ці комахи славні
Свою працю
Справно виконують.
І лісова ця насолода
Виліковує хвороби.
І дає натхнення.
Так-що пий
Із медом чай
І живи у злагоді!